Бесплатна испорака 30.04 - 02.05

Во нашиот роденденски месец продолжуваме со подароци!

Само овој првомајски викенд БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА на сите нарачки! Нема минимум, нема оддалеченост, нема проценти, само бесплатна испорака на сите ваши нарачки, колку и да се, до каде и да се!

Искористете го кодот MAY2022 и добијте ги вашите производи директно на вашата врата по цена како да сте ги купиле директно од книжарница!

Кодот ќе биде активен за сите нарачки на нашата on-line продавница заклучно со 02 мај на полноќ.

Ви посакуваме убав празничен викенд и пријатно читање