Антолог

Преку книгите, ние секој ден внесуваме повеќе светлина и повеќе убави моменти во вашиот свет!

 Како секогаш оригинална и, во секоја смисла, независна издавачка куќа од Скопје, станавме препознатливи по своите водечки идеи и висококвалитетни книги.

Од самиот почеток се трудиме да понудиме успешни изданија за оние што го бараат најдоброто за себе и за своите најблиски.

Нашиот креативен импулс е насочен кон читателите, но и кон книжевната заедница, која секогаш ја водиме кон промени на подобро.

Нашата сила се и моќните и омилените авторски гласови од широкиот универзум на литературата, но и сите оние што на каков било начин се поврзани со делата на неговото височество Писателот.