Поддршка на корисници

За какви било информации и прашања во врска со реализацијата на интернет-продажбата, може да не исконтактирате во било кое време преку нашата електронска адреса info.bakerstreet@yahoo.com. (Ве молиме во "subject" на вашата порака да наведете - Поодршка на корисници, како вашата порака би имала приоритет). Во зависност од периодот и денот кога е испратена пораката, одговор може да добиете во рок од 1-48 часа (поради празници, викенди и сл.)