Вредносен ваучер 15% за активирање

По повод активирањето на нашата on-line продавница, со вашето прво купување ви подаруваме вредносен ваучер во вредност од 15% од вредноста на вашата прва нарачка, кој можете да го искористите за вашите следни купувања. Вредносниот ваучер (gift card) се состои од специфичен код кој ќе ви биде испратен на e-mail адресата која сте ја навеле при вашата нарачка. Употребата на кодот за вашето следно купување е во износ на сума која е еднаква на 15% од вашата прва нарачка. На пример, доколку вашата прва нарачка била во износ од 1300ден. вие ќе добиете вредносен ваучер во износ од 195ден (15% од 1300ден.). Сумата можете да ја искористите да си купите нешто во таа вредност од нашата продавница или да ви се одземе од износот на вашата следна нарачка.

Акцијата важи до 1 јули 2022, а вредносните ваучери ќе можете да ги искористите до 1 август 2022.

За какви било дополнителни информации, слободно контактирајте не на нашата e-mail адреса: info.bakerstreet@yahoo.com

Ви посакуваме пријатно читање!