Саемски попуст 15%

Саемот на книгата е најдолгоочекуваната манифестација во годината за сите љубители на книгата!

По тој повод, и ние решивме да ги развеселиме нашите читатели со 15% попуст на одредени производи од нашата on-line продавница.

Со употреба на кодот SAEM15 автоматски ви се пресметува попуст од 15% на вашата нарачка. Кодот го внесувате во формата за контакти и избор на начин на плаќање и испорака, во квадратчето каде пишува: картичка за подарок или код за попуст. Откако ќе го внесете кодот: SAEM15, го притискате копчето: ПРЕСМЕТАЈ (или стрелка --> доколку нарачувате од мобилен) и ја добивате пресметаната цена со 15% попуст на вашите нарачани производи.

Кодот за попуст ќе биде активен за цело времетраење на саемот 3 – 9 мај 2022.

Кодот ќе биде деактивиран на 9 мај на полноќ.

Од попустот се изземени изданијата на Арс ЛИБРИС и Либи.

Кодот за попуст не е валиден за производите кои се веќе на попуст.

Ви посакуваме пријатно читање!