Премини на информации за производот
1 исклучено 2

Автобиографија: Сигмунд Фројд

Сигмунд Фројд

Редовна цена ден 200.00 MKD
Редовна цена Продажна цена ден 200.00 MKD
Попуст Распродадено
/
Низ овој труд се провлекуваат две теми, и тоа: животната судбина на Фројд и историјата на психоанализата. Автобиографијата покажува како психоанализата станува негова животна содржина и ја следи оправданата претпоставка дека она што заслужува интерес се неговите односи кон науката. Во оваа книга ја изразува својата надеж дека го отворил патот кон значаен напредок на нашето сознание.

Види повеќе

Издавач

Ѓурѓа

Детали за производот

ISBN: 9789989920776
Година на издавање: 2008
Број на страници: 104

Информации за испорака

Цената на испорака за Скопје е фиксна и изнесува 60ден.

Испораката надвор од Скопје е фиксна и изнесува 150ден. доколку плаќате при испорака и 100ден. доколку плаќате со уплатница

Сите нарачки над 1500 ден се со бесплатна испорака на територијата на цела Р. Македонија.

За повеќе види тука