Премини на информации за производот
1 исклучено 2

Артемида

Енди Вир

Редовна цена ден 490.00 MKD
Редовна цена Продажна цена ден 490.00 MKD
Попуст Распродадено
/
И ете како се шверцува недозволена стока во Артемида. Не е воопшто комплицирано. Ви треба само еден корумпиран службеник, а посебно се препорачува да го познавате од својата шеста година. Пренесувањето на стоката до Артемида... е тоа е веќе друга приказна. Подоцна повеќе за тоа. Можев да земам повеќе пакети и да ги однесам наоколу, но овој пакет беше посебен. Отидов до мојата електрична количка и седнав зад управувачот. Не велам дека количката ми беше многу потребна – Артемида не е правена за да се движат многу возила по неа – но така бев побрза и можев да направам повеќе доставки. Бидејќи ме плаќаат по извршена испорака, таквата инвестиција се исплатува. Мојата количка е тешка за управува¬ње, но е добра за пренесување тешки пакети.

Види повеќе

Издавач

Просветно дело

Детали за производот

ISBN:
Година на издавање:
Број на страници:

Информации за испорака

Цената на испорака за Скопје е фиксна и изнесува 60ден.

Испораката надвор од Скопје е фиксна и изнесува 150ден. доколку плаќате при испорака и 100ден. доколку плаќате со уплатница

Сите нарачки над 1500 ден се со бесплатна испорака на територијата на цела Р. Македонија.

За повеќе види тука