Премини на информации за производот
1 исклучено 2

Временската енигма (Експеримент 51-II дел)

Методија Диневски

Редовна цена ден 390.00 MKD
Редовна цена Продажна цена ден 390.00 MKD
Попуст Распродадено
/
5:18-19
А кога Јаред имаше сто шеесет и две години, му се роди Енох. Откако му се роди Енох, Јаред поживеа уште осумстотини години.

Види повеќе

5:21-25
Енох одеше со вистинскиот Бог уште триста години. За тоа време му се родија и други синови и ќерки. Така, Енох живееше вкупно триста шеесет и пет години. И за сето тоа време Енох одеше со вистинскиот Бог. Потоа го снема, бидејќи Бог го зеде со Него.

Издавач

Култура

Детали за производот

ISBN: 978-608-262-022-05
Година на издавање: 2019
Број на страници: 428

Информации за испорака

Цената на испорака за Скопје е фиксна и изнесува 60ден.

Испораката надвор од Скопје е фиксна и изнесува 150ден. доколку плаќате при испорака и 100ден. доколку плаќате со уплатница

Сите нарачки над 1500 ден се со бесплатна испорака на територијата на цела Р. Македонија.

За повеќе види тука