Премини на информации за производот
1 исклучено 2

Историја на насилството

Едгар Луј

Редовна цена ден 450.00 MKD
Редовна цена Продажна цена ден 450.00 MKD
Попуст Распродадено
/
Ова е краток роман во традицијата на Труман Капоте, но со жртвата како тема. Движејќи се безмилосно и хипнотички меѓу минатото и сегашноста, меѓу гласот на Луј и гласот на замислениот раскажувач, делото е прецизно како полициски извештај и љубопитно како мемоари. Го бележи не само расизмот и хомофобијата на француското општество, туку и нивни суптилни ефекти врз љубовниците, браќата и сестрите, сопрузите и сопругите.

Види повеќе

Издавач

Полица

Детали за производот

ISBN: 978-608-4850-25-0
Година на издавање: 2019
Број на страници: 179

Информации за испорака

Цената на испорака за Скопје е фиксна и изнесува 60ден.

Испораката надвор од Скопје е фиксна и изнесува 150ден. доколку плаќате при испорака и 100ден. доколку плаќате со уплатница

Сите нарачки над 1500 ден се со бесплатна испорака на територијата на цела Р. Македонија.

За повеќе види тука