Премини на информации за производот
1 исклучено 2

Регрути

Томас Лок

Редовна цена ден 420.00 MKD
Редовна цена Продажна цена ден 420.00 MKD
Попуст Распродадено
/
Еден поинаков свет веќе десетина години ги привлекува близнаците Шон и Дилoн Кирел. Местото што го имаат детално нацртано на ѕидовите од својата соба цврсто убедени дека тој свет постои таму некаде. Наскоро по нивниот седумнаесетти роденден им пристапува еден мистериозен човек. За него, Земјата е само далечна и заборавена станица на човечката цивилизација. Но објаснува дека Шон и Дилoн имаат уникатна дарба - способност во моментот да се префрлат од едно место на друго. 

Види повеќе

Лицата како нив, па згора на сè и близнаци, се многу ретки, па затоа имаат можност да се докажат како регрути пред Собранието. Ако не успеат да го решат проблемот во рок од триесет дена, целото сеќавање ќе им биде избришено. Или ќе успеат како меѓупланетарни патници или сета авантура ќе исчезне како прав.

Непресушната имагинација на Томас Лок ги предизвикува читателите да го сфатат времето, просторот и човековите ограничувања.

Издавач

Збор

Детали за производот

ISBN:
Година на издавање:
Број на страници: 340

Информации за испорака

Цената на испорака за Скопје е фиксна и изнесува 60ден.

Испораката надвор од Скопје е фиксна и изнесува 150ден. доколку плаќате при испорака и 100ден. доколку плаќате со уплатница

Сите нарачки над 1500 ден се со бесплатна испорака на територијата на цела Р. Македонија.

За повеќе види тука