Премини на информации за производот
1 исклучено 2

Јас сум бездна

Донато Каризи

Редовна цена ден 490.00 MKD
Редовна цена Продажна цена ден 490.00 MKD
Попуст Распродадено
/
„Точно е десет минути до пет часот изутрина Уште е мрак. Езерото се наѕира на хоризонтот: долга графитна линија , црна и сребрена. Човекот што чисти се подготвува да го започне денот, кој ќе го помине така што ќе собира отпад. Нему тоа не му паѓа тешко. Некој сепак мора да се нафати на таа неблагодарна работа, тоа е непроменлив закон на животот. Знае дека најискрените тајни лежат токму во она што го фрлаат луѓето. И знае да ги употреби. Бидејќи и самиот крие една тајна. Но не знае дека само за некој час, неговиот внимателно уреден живот ќе се сврти наопаку."

Види повеќе

Фаќачката на муви има мисија: да го запре насилството и да спаси што е можно повеќе жени. Ништо не може да ја спречи: ниту нејзината лоша физичка форма, ниту темната слава што ја придружува. И кога дното на езерото ќе исфрли трага, Фаќачката знае дека е тоа порака што само таа може да ја разбере. Има само едно нешто што навистина може да го направи: да ја откопа невидливата сенка што лежи во центарот на бездната.“

Издавач

Матица

Детали за производот

ISBN: 978-608-10-0898-2
Година на издавање: 2021
Број на страници: 323

Информации за испорака

Цената на испорака за Скопје е фиксна и изнесува 60ден.

Испораката надвор од Скопје е фиксна и изнесува 150ден. доколку плаќате при испорака и 100ден. доколку плаќате со уплатница

Сите нарачки над 1500 ден се со бесплатна испорака на територијата на цела Р. Македонија.

За повеќе види тука