Премини на информации за производот
1 исклучено 2

Љубов ѕвезда

Андри Снар Магнасон

Редовна цена ден 500.00 MKD
Редовна цена Продажна цена ден 500.00 MKD
Попуст Распродадено
/
LoveStar, енигматичен и опсесивно управуван основач на корпорацијата LoveStar, го
отклучи клучот за пренесување на податоци преку птичји бранови, со што се ослободува човештвото од жици и уреди што им дозволува на потрошувачите, технологијата и науката да се рашират над сите аспекти на секојдневниот живот. Безжичните модерни мажи и жени се платени да ги рекламираат рекламите на доверливите минувачи, машините на РЕГРЕТ го отстрануваат сомневањето околу патиштата што не се изодени, сродните души се идентификуваат и се поврзуваат (додека постоечките, ненаучно потврдени односи се придвижуваат безгрижно) и ракетирањето на мртвите на небото станува и статусен симбол и убава, катарзична емисија за оние што остануваат зад нив…
Индриди и Сигрид, двајца блажено среќни млади љубовници, ги загрозуваат нивните совршени светови (заедно со разумноста на Индриди), кога се “расчленети” и се принудени да одат во екстремни патишта за да ја докажат својата љубов. 

Види повеќе

Нивното патување конечно ги става во судир со LoveStar, кој е на своја мисија да најде што може
да стане последна идеја во светот.
Преку влијанија кои се движат од Итало Калвино, Борхес и Курт Вонегат до Џорџ Орвел, Даглас Адамс и Монти Пајтон, Андри Снар Магнасон создаде надреален, но непријатно познат свет, каде што прегратката на љубовта прави сé за да преживее неуморни и надмоќни контроли.

Издавач

Икона

Детали за производот

ISBN: 9786082213606
Година на издавање:
Број на страници: 320

Информации за испорака

Цената на испорака за Скопје е фиксна и изнесува 60ден.

Испораката надвор од Скопје е фиксна и изнесува 150ден. доколку плаќате при испорака и 100ден. доколку плаќате со уплатница

Сите нарачки над 1500 ден се со бесплатна испорака на територијата на цела Р. Македонија.

За повеќе види тука