Премини на информации за производот
1 исклучено 2

2012 Апокалипса

А. Маријанис

Редовна цена ден 380.00 MKD
Редовна цена Продажна цена ден 380.00 MKD
Попуст Распродадено
/
ОД ДРЕВНИТЕ ПРОРОШТВА, ДО НАУЧНИТЕ ПРОГНОЗИ. „Доаѓа Апокалипсата!“ Оваа фраза ја повторуваа познатите пророци и народи од сите времиња. Денес, и научниците почнаа да зборуваат за реалноста на глобалните катаклизми. Во оваа книга ќе најдете одговори на сите прашања бо брска со Апокалипската: причините за идните природни промени, основните фактори за „крајот на светот“, времето на доаѓањето на Апокалипсата, картата на идните катаклизми, варијантите за остварување на апокалиптичните настани, начините за преживување во променетите климатски услови и др. Пророците претскажувале, научниците прогнозираат... но духовните учители на Шамбала му ја откриле на светот вистината за Апокалипсата. Тие ни ги пренесоа конкретните податоци за настаните во иднината преку нивното учење за смената на космичките епохи, која наскоро ќе се случи на нашата планета, и тоа не за првпат.

Види повеќе

Пророштвата и учењата што се опишани во оваа книга, ќе ни раскажат за тоа што нѐ чела и ќе ни помогнат да се подготвиме за природните промени и да преживееме во новите услови.

Издавач

Просветно дело

Детали за производот

ISBN: 978-9989-0-0818-4
Година на издавање: 2010
Број на страници: 349

Информации за испорака

Цената на испорака за Скопје е фиксна и изнесува 60ден.

Испораката надвор од Скопје е фиксна и изнесува 150ден. доколку плаќате при испорака и 100ден. доколку плаќате со уплатница

Сите нарачки над 1500 ден се со бесплатна испорака на територијата на цела Р. Македонија.

За повеќе види тука